Feel Good Garden

Funky Elephant -festivaalin oma eteerinen hyvinvointialue Feel Good Garden pitää molempina päivinä sisällään monenlaista ohjelmaa ja esityksiä tarjoten samalla ainekset kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon rentoutumiseen. Kaikki ovat tervetulleita nautiskelemaan ja viettämään puutarhaamme aikaa. Alueella on myös puulämmitteinen sauna, joka on festivaalivieraiden käytössä erillistä maksua vastaan. Lempeitä löylyjä ja mökkitunnelmaa urbaanissa ympäristössä tarjoaa Alvarin Sauna.

Lauantai 9.9.
klo 15-23

15:00 Avajaisseremonia
15:15 Taru of Hearts
(runoja rakkaudesta)

15:30 Simon Yearwood (open floor dance)
16:30 DJ Illuvial
17:30 Funky Yoga (Mila Laine)
18:00 Zoltán Lakner LIVE
18:45 Juicy Naurujooga (Henna Länsipää)
19:45 Maisa Tikka & Keiju (Keijo Koskenharju) LIVE
20:45 Aliisa Aurora LIVE
22:00 Mysterose Garden LIVE
23:00 Ultimate chillout

Sunnuntai 10.9.
klo 13-19

13:00 Akrojooga-jamit (Circus Johku)
15:00 Julia Adal
15:30 Perhejoogaa (Veera Koivaara)
16:20 Dog Dance Show (Nadja Böckerman & Flow)
17:00 Capoeira Roda
18:00 DJ Funky Ville
18:50 Päätösseremonia

Taru of Hearts

Lauantaina ohjelma käsittää avausseremonian jälkeen iltapäivällä muun muassa Taru of Heartsin (Taru Rakkauvesta) rakkausrunoja, Simon Yearwoodin rakkauden, ilon ja tietoisuuden täyttämää vapaata tanssia sekä brittiläiseen elektroniseen musiikkin ja erityisesti groovaavan tsilliin drum’n’bassiin keskittyvän DJ Illuvialin dj-setin, joiden jälkeen siirrytään Mila Laineen Funky Joogan pariin.

Ilta puolestaan käynnistyy hang-rumpalisti Zoltán Laknerin hypnoottisella musiikkiesityksellä. Henna Länsipään railakkaiden ja vapauttavien Juicy Naurujooga -sessioiden jälkeen kuullaan live-keikkoja astraalista folkia esittävältä Maisa Tikalta ja perkussiokeiju Keijo Koskenharjulta, maailman eri aikoja ja kolkkia kolkuttelevalta laulaja-lauluntekijä Aliisa Auroralta sekä lumoavia äänimaisemiaan maalailevalta Mysterose Gardenilta.

Kalifornialainen indie-taiteilija ja tanssija Geneva Rosett-Hafter esiintyy myös Feel Good Gardenissa lauantaina reagoiden ympäristöönsä sekä yhdistellen performanssissaan sekä tanssia että kuvataiteita.

Jos osallistut joogaan, on hyvä ottaa oma alusta ja juomapullo mukaan.

Zoltán Lakner

Sunnuntai käynnistyy Feel Good Gardenissa Circus Johkun akrojoogan merkeissä, jossa yhdistellään akrobatiaa ja joogaa. Päivän live-musiikkitarjonnasta vastaa akustista soulia esittävä Julia Adal (tsekkaa SoundCloud). Tämän jälkeen iloinen iltapäivä jatkuu Veeran Koivaaran vetämän empaattisen perhejoogan parissa, joka kutsuu joogan ja satujen maailmaan kaikki 4-11 -vuotiaat lapset vanhempineen. Puutarhassa koetaan myös Nadja Böckermanin ja tämän Flow-koiran koiratanssiesitys sekä kaikille avoimet, vuorovaikutteiset capoeira roda -sessiot ennen kuin DJ Funky Ville levyvalintoineen ja alueen loppuseremoniat päättävät ohjelman.

Taikaa pyörittämässä ja rakkauden aaltoa levittämässä omat, ihanat feel good mamamme, Alina ja Amaterasu.