DJ Focus
(Flow Mo Sounds)

Jussi Sirviö alias DJ Focus on Flow Mo Crew’n b-boy-konkari, jonka breikkaus on vienyt ysärin kellaritreeneistä katutanssin suurimmille lavoille eri puolilla maailmaa. Samat seikkailut ovat johdattaneet miehen maailman parhaisiin levykauppoihin. Deejiinä Focus onkin kunnostautunut ja soittanut vinyyliä jo yli viidessätoista maassa. Funky Elephant -festivaalilla Focuksen setti keskittyy tuhtiin ja  groovaavaan funkiin.
Veturina Focukselle toimii Flow Mo Sounds. Se on vuonna 2010 perustettu klubikonsepti, joka on tanssittanut yleisöä Helsingin klubeilta Flow-festivaalille sekä Jyväskylästä Hong Kongiin. Flow Mo Sounds on pyörinyt kolme vuotta myös ohjelmana Bassoradiolla.
Lattialla tunnelmasta huolehtivat puolestaan katutanssikeskus Saiffan tanssijat. Ringit pitää ruuhkaisina oppilaista ja opettajista koostuva ryhmä.

Sunnuntain breakdance-työpajat

Sunnuntaina jokaisella on mahdollisuus päästä testaamaan katutansseja mestarin opeissa! Katutanssikeskus Saiffa – Flow Mo Dance Schoolin perustaja Jussi “Focus” Sirviö opettaa breikkauksen perusteista avoimilla workshopeilla. Jussi on breikannut itsensä kellareista katutanssin suurimmille lavoille ja Linnan juhliin saakka. Tunneilla tiedossa on groovea, asennetta ja muutama varma muuvi tanssilattioille myöhempään sunnuntaihin. Mukaan voi hyvin tulla ilman aiempaa katutanssikokemusta!