Elephant Stage (la)
Useat Funky Elephantin musiikkiohjelman tämänvuotisista huippuhetkistä koetaan Elephant Stagella ja tömistellen isolla tanssijalalla sen edustalla olevalla Stomping Groundilla!

Funky Submarine (la+su)
Monille ennestään tuttu Tiivistämö muuttuu vedenalaisissa maailmoissa seikkailevaksi sukellusveneeksi, joka värähtelee rytmitaajuuksilla niin lauantain livekeikoilla kuin sunnuntain räppipitoisissa erikoissessioissa.

3D Shadow Club (la+su)
Visuaalisen ihastelun ohella taiteilija Risto Puurusen loihtima kolmiulotteinen varjomaailma Funky Submarinen eteläsiivessä tarjoaa puitteet monenlaisille elämyksille oudoista performansseista sunnuntain open stageen.

Funky Family Zone (la+su)
Festarin sosiaalisessa kohtaamispaikassa voit nauttia niin lavalla nähtävistä musiikkiesityksistä kuin suussa sulavasta ruokatarjonnasta samalla, kun tapaat ystäviä ja muita funky-perheen jäseniä. Sunnuntaina luvassa paljon lasten ohjelmaa ja työpajoja.

Wall of Sound (la+su)
Ivah Sound rakentaa tunnelmaa huokuvaan Ravintola Lämpöön viikonlopuksi massiivisen äänivallin mainetta niittäneestä, bassopitoisesta soundikalustostaan ja tuo huikean kattauksen artisteja soittamaan ulkomaita myöten. Sunnuntaina reggaebrunssi!

Basso Terrace (la+su)
Wall of Sound ulottaa sound system -karnevaalinsa myös Lämmön viihtyisälle terassille – soundillisesti jamaikalaisrytmeistä ja dubautuksista aina drum & bassiin ja jungleen. Oman värinsä antaa Flow Mo Sounds -klubi tanssijoineen. Katutanssikeskus Saiffan perustaja Focus vetää sunnuntaina myös kaikille avoimia breakdance-työpajoja Funky Submarinessa.

Tropical Splash (la+su)
Funky Amigosin trooppisen rytmimusiikin klubi valloittaa Stadin Panimon (huomioi muutos!), jonne sen ulkomaisia deejiitähtiä käsittävä musiikkiohjelma on siirretty alkuperäiseltä ulkoalueelta. Myös sunnuntaina nautiskellaan hyvän musiikin tahdissa pienpanimotuotteiden äärellä.

Unity Haven (la+su)
Balkan Fever -klubijärjestäjien itämaisen musiikin erikoisklubi tanssijoineen lauantaina sekä Startup Refugees -projekti ja sen BGD Barbers tuovat maailman eri kolkkia ja ihmisiä askeleen verran meitä jokaista lähemmäs Studio Magiton tiloissa.

Feel Good Garden (la+su)
Lue lisää
Hyvän olon keidas keskellä Funky Elephantia tarjoilee monipuolisesti aktiviteetteja, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja erilaisia esityksiä, jotka kaikki kannustavat meitä rakastamaan toisiamme.

Backyard Bayou (la)
Yksi Suvilahden pienistä salaisista sopukoista, 3D Shadow Clubin takapiha toimii näyttämönä psykedeeliselle Space Hybris -esitykselle, joka vie sinut ennennäkemättömiin visuaalisiin maailmoihin.

Jungle Bazaar (la+su)
Festarin omalta basaarikujalta voit tehdä monenlaisia löytöjä koruista vaatteisiin festarin aikana!