ACKBOO FT. RAS HASSEN TI (FRA)

Ivah Soundin massiivinen ja maineikas sound system tärisyttää elefanttien tavoin koko tannerta, kun elektro-dub‒artisti Ackboo ja solisti Ras Hassen Ti kunnioittavat Lämmön bassovoittoista iltaa steppers dub -tyylisellä livesetillään. Pariisista kotoisin oleva ja keikkakokemusta useiden satojen keikkojen verran omaava Ackboo saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen.

Ackboon arvostuksesta ja laaja-alaisuudesta kertoo myös yhteistyö hänen viimeisimmällä Invincible-levyllään Horace Andyn, Linval Thompsonin, Solo Bantonin ja Dan I Locksin kaltaisten solistien kanssa. Hän on ollut viime vuosina nosteessa niin perinteisemmän reggaeyleisön kuin elektronisemman klubisoundin diggareiden parissa.

Funky Elephantiin mies saapuu ranskalaisen Ras Hassen Tin vahvistamana, jonka vahvasti roots-henkinen steppers-tyyli tuo Ackboon dubautuksiin sekä lisää syvyyttä että lämpöä. Erityisesti Briteistä 80- ja 90-luvuilla levinnyt ja entisestään jalostunut steppers dub elää ja voi hyvin, kun nämä herrat antavat diskanteille ja Babylonin muille vitsauksille kyytiä. JK