3D Shadow Club

Funky Submarine -areenan kyljessä sijaitseva 3D Shadow Club on poikkitaiteellinen kohtaamispaikka vaihtoehtoiselle taiteelle ja musiikille niin lauantain ohjelman kuin sunnuntain open stagen merkeissä. Kiehtovalle tarjonnalle on rakennettu myös arvoisensa puitteet, sillä tilan tunnelman ja visuaalisuuden takana on muusikko ja kuvataiteilija Risto Puurunen. Hänen käsiensä jälkeä on ollut mahdollista omien näyttelyiden ohella nauttia maineikkaan Cleaning Women -yhtyeen vahvasti visualisoiduilla live-keikoilla viime vuosina. Nyt hänen pääosin kierrätysmateriaaleista, kuten vanhoista projektoreista, kirpputorilöydöistä sekä muoviroskasta ja rautalangan pätkistä, valmistamansa varjomaailma saa kunnian elävöittää vaikuttavalla tavalla Funky Elephant -festivaalia.
Timo Tuhkanen Experience

Lauantaina 3D Shadow Clubin hämyisessä tunnelmassa nautitaan Timo Tuhkasen laajasta, maailmanmusiikkia ja elektronisia äänimaailmoja syleilevästä Experience / Kokemus -musiikkiteoksesta. Se perustuu intialaisen musiikin Rasa-estetiikalle yhdistäen siihen mikrotonaalista ja xenharmonista virittäytymistä, ambientia, jazzia sekä afrikkalaisia ja karibialaisia polyrytmejä. Kolmiosainen teos huipentuu kahteen yhteisesitykseen Suvadeep Dasin, Matti Laukkasen, Ilmari Röngän ja Lauri Supposen kanssa.

Riikka Theresa Innanen

Koreografi-tanssija-ohjaaja-kuvataiteilija-pakolaisaktivisti Riikka Theresa Innanen esittää taianomaista performanssitaidettaan 3D Shadow Clubilla reagoiden Timo Tuhkasen ääniteokseen ja ympäristöön. Kansainvälisestikin arvotetulle Innaselle taide on luovuuden ekologiaa, jossa mielen ja kehon liikkeet ovat maailman kanssa vuorovaikutuksessa estetiikan ja älykkyyden kautta. Hän pyrkii luomaan koreografian kautta tilanteita, joissa luovuus puhkeaa kukoistukseensa saaden meidät näkemään maailman ja itsemme uudella tavalla kehomme, mielemme, aikamme, tilamme ja jopa yhteiskuntamme asettamista rajoituksista piittaamatta.

Open Stage (sunnuntai)

Sunnuntai-iltapäivänä 3D Shadow Club tarjoaa poikkitaiteellisessa hengessä kaikille taiteilijoille ja esiintyjille avoimen open stagen kolmen tunnin ajaksi. Tervetuloa esiintymään ja nauttimaan tarjonnasta!